Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın biriyle evlenmek

Rüyada hoşlandığın biriyle evlenmek

Rüyada hoşlandığın biriyle evlenmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kurulu düzeninin olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek gözyaşı dökeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın biriyle evlenmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, birlikteliğe başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kızla evlenmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlenmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, aile saadetinin de artacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişi görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments