Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın birine sarılmak

Rüyada hoşlandığın birine sarılmak

Rüyada hoşlandığın birine sarılmak işinde çok büyük bereket göreceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın birine sarılmak gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Rüyada hoşlandığına sarılmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak sorunların ardı ardına geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak sorunların kalmayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle sarılmak nasiplerini alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı birine sarılmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkeğe sarılmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kıza sarılmak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments