Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığımız kişiyi görmek

Rüyada hoşlandığımız kişiyi görmek

Rüyada hoşlandığımız kişiyi görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, açların doyacağına, karasızlık yaşayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, zorluklarının biteceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığımız kişiyi gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, olumsuz haberler alacağına, başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle barışmak kötü yollara gireceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments