Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlanılan birini görmek

Rüyada hoşlanılan birini görmek

Rüyada hoşlanılan birini görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, gönlünün rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan birini gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamamak için sizden beklentileri olan kişileri onaylıyormuş gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada hoşlanılan insanı görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, aksiliklerin yaşanacağına, sorunlarının da çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bazı sırların açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşgeldin yazısı görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada benden hoşlanan birini görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan kızı görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlanılan çocuğu görmek imkân sahibi olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments