Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoş koku görmek

Rüyada hoş koku görmek

Rüyada hoş koku görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok günah işleyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalettir.

Rüyada hoş koku gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir aktiviteye katılmanız size ilham verebilecek kişilerle tanışmanızı ya da ilham veren konular dinlemenizi sağlayabilir.

Rüyada hoş koku görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Rüyada hoş koku duymak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlanılan çocuğu görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlanılan kızı görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşgeldin etmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlanılan erkeği görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek birlikte kâh ağlayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments