Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek çok güzel olaylar yaşanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Rüyada hoşlanılan kişiyi öpmek canının derdine düşeceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlanılan kişiyle öpüşmek nasiplerini alacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada hoşlanılan çocuğu görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, onları gücendireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Rüyada hoşgeldin yazısı görmek bekârlığına da veda edeceğine, feraha ermeye, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada hoşlanılan insanı görmek yaşamın kolaylaşacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlanılan kızı görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada hoşlanılan birini görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments