Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşgeldin etmek

Rüyada hoşgeldin etmek

Rüyada hoşgeldin etmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, özlemelerin son bulacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşgeldin etmek gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Rüyada hoşlanılan birini görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine yorulur.

Rüyada hoşlanılan insanı görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalettir.

Rüyada hoşgeldin etmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek işlerine verimin hâkim olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada hoşlanılan erkeği görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  tabir olunur.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada benden hoşlanan birini görmek elindeki imkanların artacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Rüyada hoş koku görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments