Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla birini sulamak

Rüyada hortumla birini sulamak

Rüyada hortumla birini sulamak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla birini sulamak gördüyseniz:

  • Güç paylaşımı gerektiren konularda veya ekip çalışmalarına ya da eşit katılıma bağlı anlaşmalarda sorunlar ya da karışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada hortumla duvar sulamak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada hortumla toprak sulamak kolay ve zevkli hale geleceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada hortumla çimleri sulamak zarar etmeyeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada hortumla evi sulamak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet eder.

Rüyada hortumla birini sulamak canının ve malının garantide olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada hortumla bahçe sulamak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla ağaç sulamak aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, keyiflerinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada hortumla yerleri sulamak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments