Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla ev sulamak

Rüyada hortumla ev sulamak

Rüyada hortumla ev sulamak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kazancının bereketleneceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla ev sulamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Rüyada hortumla ev sulamak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla evi sulamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak kötülüklerden uzaklaşacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortum sulamak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada hortumla etrafı sulamak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla duvar sulamak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada hortumla çiçek sulamak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada hortumla ağaç sulamak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments