Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla bahçeyi sulamak

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak eşlerin ayrılacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada hortumla bahçeyi sulamak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Rüyada hortumla bahçe sulamak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, büyük başarılara kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla birini sulamak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla evi sulamak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, rızkın çoğalacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada hortum sulamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yeni alanlara yöneleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulur.

Rüyada hortumla toprak sulamak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada hortumla duvar sulamak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kısmetinin bollaşacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada hortumla yerleri sulamak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments