Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının ıslandığını görmek

Rüyada halının ıslandığını görmek

Rüyada halının ıslandığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sayılacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada halının ıslandığını gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Rüyada halının ıslandığını görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada suyla ıslanmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, işlerinin ağırlaşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya düşüp ıslanmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine alamet eder.

Rüyada suda ıslanmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada deniz kenarında ıslanmak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına işaret eder.

Rüyada yatağın ıslandığını görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, hastalıktan şifa bulmaya, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments