Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz hediye almak

Rüyada horoz hediye almak

Rüyada horoz hediye almak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yaşama hevesinden olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada horoz hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Rüyada horoz hediye almak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, bunun şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz kavgası görmek sorumlulukların azalacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kişinin her daim iyi anılacağına yorulur.

Rüyada pişmiş horoz görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada horozla konuştuğunu görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada horoz kafası görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, refah düzeyinin düşeceğine, kişinin içinin daralacağına delalet eder.

Rüyada siyah horoz görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birçok horoz görmek kişinin iyi hale geleceğine, daha iyi anlaşır olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tavuk horoz görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments