Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten hızla düşmek

Rüyada yüksekten hızla düşmek

Rüyada yüksekten hızla düşmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten hızla düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Rüyada yüksekten hızla düşmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, esenleyeceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada hızla düşmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet eder.

Rüyada hızla yüzmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalet eder.

Rüyada hızla gitmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada hızla koşmak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada merdivenden hızla inmek maddi zararını karşılayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işarettir.

Rüyada hızla araba kullanmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments