Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızla düşmek

Rüyada hızla düşmek

Rüyada hızla düşmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada hızla düşmek gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Rüyada yüksekten hızla düşmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada hızla düşmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bisikletle hızla gitmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızla giden tren görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, adından konuşulur olacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada hızla koşan at görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızla yürümek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada hızla araba kullanmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments