Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızla uçmak

Rüyada hızla uçmak

Rüyada hızla uçmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, geri plana düşeceğine, eğleneceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hızla uçmak gördüyseniz:

  • Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada hızla uçmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızla merdivenden inmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş hayatında başarılı olmaya delalet eder.

Rüyada hızla araba sürmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, planların aksayacağına delalettir.

Rüyada hızla yüzmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, zararların üst üste geleceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalettir.

Rüyada hızla koşmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Rüyada hızla akan su görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, isabetli kararlar alacağına delalettir.

Rüyada asansörden hızla inmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments