Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızla kaymak

Rüyada hızla kaymak

Rüyada hızla kaymak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızla kaymak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Rüyada hızla kaymak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada hızla merdivenden inmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yüksekten hızla düşmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızla araba sürmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Rüyada hızla yükselmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden hızla inmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, onlardan medet umacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments