Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızla merdivenden inmek

Rüyada hızla merdivenden inmek

Rüyada hızla merdivenden inmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızla merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Sosyal medyada veya teknoloji alanında başlangıçlar veya bitişler söz konusu olabilir.

Rüyada merdivenden hızla inmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hızla merdiven inmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenleri hızla inmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızla merdivenden inmek yeteneklerini geliştirmeye, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada asansörden hızla inmek işlerinin artacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalettir.

Rüyada hızla merdiven çıkmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, Tövbe Edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments