Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden hızla inmek

Rüyada merdivenden hızla inmek

Rüyada merdivenden hızla inmek sıhhat ve moral bulacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, aksiliklerin son bulacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden hızla inmek gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Rüyada hızla merdivenden inmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada merdivenleri hızla inmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada hızla merdiven inmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden hızla inmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine tabir olunur.

Rüyada asansörden hızla inmek büyük bir kazanca sahip olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden hızla çıkmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments