Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü hindi görmek

Rüyada bir sürü hindi görmek

Rüyada bir sürü hindi görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü hindi gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Rüyada hindi sürüsü görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü hindi görmek borçlarından kurtulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindistan cevizi görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, başka alanlara yöneleceğine işaret eder.

Rüyada kara hindi görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hindi görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada hindi kesmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalettir.

Rüyada hindi palazı görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments