Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi satmak

Rüyada hindi satmak

Rüyada hindi satmak ele geçen kazancın günden güne artacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, iyi halin geleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, her anlamda şifa bulmaya işaret eder.

Rüyada hindi satmak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada hindi satmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla hindi görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, dininden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hindi horoz görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hindi tutmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada hindi görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hindi yumurtası görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada hindistan cevizi sütü görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızarmış hindi yemek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments