Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hindi görmek

Rüyada beyaz hindi görmek

Rüyada beyaz hindi görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, makamının ve ününün artacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin sarpa saracağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz hindi gördüyseniz:

  • Tek başınıza herşeyi halledebilirsiniz.

Rüyada beyaz hindi görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hindi yakalamak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, başarıların çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi yemeği görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindi kafası görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde hindi görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Rüyada hindiyle konuşmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalet eder.

Rüyada hindistan cevizi ağacı görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada hindi satın almak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments