Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindistan cevizi kırmak

Rüyada hindistan cevizi kırmak

Rüyada hindistan cevizi kırmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, beklenilen takdiri alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada hindistan cevizi kırmak gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada hindistan cevizi kırmak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toz hindistan cevizi görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine delalettir.

Rüyada hindistan cevizi sütü görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hindistan cevizi ağacı görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindistan cevizi toplamak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Rüyada hindistan cevizi görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Rüyada hindistan cevizi almak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan hindistan cevizi toplamak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments