Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi dolması görmek

Rüyada hindi dolması görmek

Rüyada hindi dolması görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada hindi dolması gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Rüyada hindi dolması görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine inanılır.

Rüyada vahşi hindi görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek gerçek mutluluğu tadacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük hindi görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada hindiler görmek zengin bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ hindi eti görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada hindi pişirdiğini görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi ve yavrularını görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments