Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek

Rüyada hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek

Rüyada hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bereketin ve verimin geleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Elinizdeki değerleri boşa sarfetmeniz yüzünden kaynak sıkıntısı çekebilirsiniz.

Rüyada hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yol alacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, yeteneklerini geliştirmeye, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle evlenmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın ölmüş birini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, daha büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments