Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığı biriyle evlenmek

Rüyada hiç tanımadığı biriyle evlenmek

Rüyada hiç tanımadığı biriyle evlenmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, aniden evlilik kararı alacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, işlerinin günden güne açılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle evlenmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek büyük miktarda para kazanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın ölmüş birini görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığı insanları görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments