Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak

Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak

Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, maddi zararının giderileceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, keyfe kavuşacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak sinirlerinin yıpranacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın ölmüş birini görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments