Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerini yara görmek

Rüyada her yerini yara görmek

Rüyada her yerini yara görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorununu kolayca çözeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet eder.

Rüyada her yerini yara gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada her yerini yara görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada her yerinin yara olduğunu görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada her yeri yara görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada her yerinde yara görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına rivayet eder.

Rüyada her yeri dağıtmak duaların boşa gideceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, rakiplerin alt edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yeri karanlık görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada her yere kar yağmış görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, adının yayılacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments