Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yere kar yağmış görmek

Rüyada her yere kar yağmış görmek

Rüyada her yere kar yağmış görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, işlerinin gerileyeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yere kar yağmış gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Rüyada her yere kar yağmış görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet eder.

Rüyada her yerin kar olduğunu görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yeri karlı görmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, insanları kandıracağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada her yerin karla kaplı olduğunu görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yer kar görmek bütçesinin daralacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işarettir.

Rüyada her yer bembeyaz kar görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet eder.

Rüyada her yeri kar görmek belli bir kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hastalıklarının biteceğine alamet eder.

Rüyada her yerin karla kaplı görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments