Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerinde yara görmek

Rüyada her yerinde yara görmek

Rüyada her yerinde yara görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yerinde yara gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada her yerinde yara görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada her yerinde kıl görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada her yerinde sivilce görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments