Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerinin yara olduğunu görmek

Rüyada her yerinin yara olduğunu görmek

Rüyada her yerinin yara olduğunu görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, iyi günler yaşayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Rüyada her yerinin yara olduğunu görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine tabir olunur.

Rüyada her yerini yara görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, işlerinde bereket olacağına inanılır.

Rüyada her yeri yara görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, adının fesada karışacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her yerinde yara görmek rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulur.

Rüyada her yerin karla kaplı olduğunu görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Rüyada her yeri karlı görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yeri dağıtmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada her yerinin kanadığını görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments