Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yeri mavi görmek

Rüyada her yeri mavi görmek

Rüyada her yeri mavi görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, atılan adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada her yeri mavi gördüyseniz:

  • Cana yakın, sempatik bir yapıdasınız.

Rüyada her yeri mavi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada herşeyi mavi görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalettir.

Rüyada her yeri karanlık görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yerin kan olduğunu görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada her yeri yara görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada her yeri çamur görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yerinin morardığını görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yeri yıkık görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments