Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her tarafı beyaz görmek

Rüyada her tarafı beyaz görmek

Rüyada her tarafı beyaz görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Rüyada her tarafı beyaz gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada her tarafı beyaz görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet eder.

Rüyada her tarafta su görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada her tarafın yıkıldığını görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada her tarafı deniz görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada her tarafı yeşil görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine inanılır.

Rüyada her tarafı sarı görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada her tarafı karlı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her tarafın yandığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments