Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her tarafın su olduğunu görmek

Rüyada her tarafın su olduğunu görmek

Rüyada her tarafın su olduğunu görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada her tarafın su olduğunu gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat bilgilenmenizi veya yeni kişilerle tanışma şansı bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada her tarafta su görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her tarafın su olduğunu görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Rüyada her tarafı bembeyaz görmek ticaretinin ilerleyeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına alamet eder.

Rüyada her tarafın yandığını görmek sürekli bağırıp çağıracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada her tarafı yeşil görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine rivayet eder.

Rüyada her tarafı karanlık görmek para sıkıntısının olmayacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada her tarafı yeşillik görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada her tarafta yılan görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments