Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her taraf kar görmek

Rüyada her taraf kar görmek

Rüyada her taraf kar görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada her taraf kar gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Rüyada her tarafı karlı görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada her taraf kar görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada her tarafı kar görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada her tarafta kar görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kızgınlıkların geçeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada her tarafın kar olduğunu görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Rüyada her tarafın karla kapalı olduğunu görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, iş kaybı yaşanacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada her tarafı deniz görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kazancının katbekat artacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet eder.

Rüyada her tarafta su görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments