Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her tarafı sarı görmek

Rüyada her tarafı sarı görmek

Rüyada her tarafı sarı görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Rüyada her tarafı sarı gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Rüyada her tarafı sarı görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada her tarafı deniz görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada her tarafı kar görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalettir.

Rüyada her tarafı karlı görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada her tarafın yandığını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada her tarafı karanlık görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Rüyada her tarafta kar görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına delalet eder.

Rüyada her tarafı bembeyaz görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments