Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş kesmek

Rüyada kumaş kesmek

Rüyada kumaş kesmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada kumaş kesmek gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Rüyada beyaz kumaş kesmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kumaş kesmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işaret eder.

Rüyada kumaş kesmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret eder.

Rüyada mor renkli kumaş görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada lacivert kumaş görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kendine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kem gözlere geleceğine, parasının ve makamının artacağına işarettir.

Rüyada güzel kumaş görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, huzurlu günlerin biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments