Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş dükkanı görmek

Rüyada kumaş dükkanı görmek

Rüyada kumaş dükkanı görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kumaş dükkanı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Rüyada kumaş dükkanı görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, ömrünün uzun olacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil kumaş almak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada perdelik kumaş görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada siyah kumaş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, şansın yüze güleceğine yorulur.

Rüyada kumaş pantolon giymek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, tatsız durumların yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada atlas kumaş görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbiselik kumaşlar görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kumaş vermek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, alım gücünü yitireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments