Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye beğenmemek

Rüyada hediye beğenmemek

Rüyada hediye beğenmemek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada hediye beğenmemek gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Rüyada hediye beğenmemek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev alıp beğenmemek insan içine çıkmak istemeyeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada gelinliği beğenmemek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabıyı beğenmemek hile ile mal elde edeceğine, kendisini korumaya alacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğini beğenmemek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hacı bektaşi veli görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü bekletmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada bektaşi görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments