Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı beğenmemek

Rüyada ayakkabıyı beğenmemek

Rüyada ayakkabıyı beğenmemek kişinin bundan zarar göreceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, şansın yüzüne güleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işarettir.

Rüyada ayakkabıyı beğenmemek gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Rüyada tekir bekir ayakkabı görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı beğenmemek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, hayırlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı beğenmemek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada beğenmediği gelinliği giymek kendine geleceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada birini beğenmemek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, ticaretin büyüyeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada beklemediğin birini görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenazeyi bekletmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü bekletmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments