Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü bekletmek

Rüyada ölüyü bekletmek

Rüyada ölüyü bekletmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kişinin geri planda kalacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü bekletmek gördüyseniz:

  • Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada ölüyü bekletmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve beğenmemek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, malının da hiç olacağına inanılır.

Rüyada cenazeyi bekletmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı beğenmemek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada hacı bektaş türbesi görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini beğenmemek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi bekletmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, tüm dileklerin tutacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacı bektaşi veli görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments