Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğini beğenmemek

Rüyada gelinliğini beğenmemek

Rüyada gelinliğini beğenmemek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayırlı haberlere, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğini beğenmemek gördüyseniz:

  • Kurumsal bağlantılarda veya ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada gelinlik giymek beğenmemek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine inanılır.

Rüyada beğenmediği gelinliği giymek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve beğenmemek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik beğenmemek geçimini daha rahat sağlayacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada giydiği gelinliği beğenmemek geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğini beğenmemek sorunların birdenbire daha da artacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada gelinliği beğenmemek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments