Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacı bektaşi veli görmek

Rüyada hacı bektaşi veli görmek

Rüyada hacı bektaşi veli görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, dertlerin aşılacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hacı bektaşi veli gördüyseniz:

  • Kendinize güvenli konuşmalarınız diğerlerinin sizi desteklemesine yardım edebilir.

Rüyada hacı bektaşi veliyi görmek alacaklarını tahsil edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada hacı bektaş veli görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına yorulur.

Rüyada hacı bektaşi veli görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacı bayram veliyi görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hacı bayram veliyi ziyaret etmek beden sağlığının zarar göreceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada hacı bayram veli görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada halit bin velidi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments