Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvanları kovalamak

Rüyada hayvanları kovalamak

Rüyada hayvanları kovalamak ticarette zarar edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalettir.

Rüyada hayvanları kovalamak gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada hayvanları kovalamak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada hayvanların kovaladığını görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan kovalamak bereketin artacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kovaladığını görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi kovaladığını görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada arıları kovalamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada keçi kovalamak kişinin adeta gençleşeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments