Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arıları kovalamak

Rüyada arıları kovalamak

Rüyada arıları kovalamak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, keyifli hale geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arıları kovalamak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir.

Rüyada arıları kovalamak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşek arısı kovalamak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arı kovaladığını görmek büyük atılımlar yapacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada arı kovalamak kısmetlerinin de kapanacağına, çok daha mutlu olunacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Rüyada arıyı kovalamak büyük sıkıntılar çekileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arıların kovaladığını görmek arabasını ve toprağının olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arının kovaladığını görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal arısı kovalamak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments