Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuma dövmek

Rüyada kuma dövmek

Rüyada kuma dövmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, büyük başarılara imza atacağına, dilediği gibi yaşayacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada kuma dövmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Rüyada kuma dövmek büyük bir gelir toplayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarını kuma görmek büyük adımlar atacağına, hayır dualarına nail olacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada kuma atlamak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kuma saklanmak büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işaret eder.

Rüyada eşine kuma getirmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada kuma olduğunu görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada kuma yazı yazmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments