Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga etmek dövmek

Rüyada kavga etmek dövmek

Rüyada kavga etmek dövmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, işlerinin hızlanacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kavga etmek dövmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada birini dövmek kavga etmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kavga dövmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kavga etmek birini dövmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga etmek ve dövmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga etmek dövmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, böyle işlere kalkışacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanı dövmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada damadı dövmek akrabayla araya mesafe konulacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada eski eşini dövmek yalan söylemeyeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments