Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sopayla dövmek

Rüyada birini sopayla dövmek

Rüyada birini sopayla dövmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini sopayla dövmek gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Rüyada sopayla birini dövmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sopayla dövmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek yaşanan kötü anıların silineceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada birini sopayla dövmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini sopayla dövmek kötü yola sapmayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada babadan sopa yemek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Rüyada sopayla köpek kovalamak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sopa görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments