Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işten atılmak

Rüyada işten atılmak

Rüyada işten atılmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerin eski haline döneceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işten atılmak gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının işten atıldığını görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin işten atıldığını görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin işten atıldığını görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada işten atılmak mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına inanılır.

Rüyada işte atılmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının işten çıktığını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işte terfi etmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalettir.

Rüyada işten ayrılmak istemek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments