Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlu satın aldığını görmek

Rüyada havlu satın aldığını görmek

Rüyada havlu satın aldığını görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, refahının ve varlığının artacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada havlu satın aldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Rüyada havlu satın aldığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz havlu satın almak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada mavi havlu satın almak rahatın kaçacağına, insanlardan takdir toplayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada plaj havlusu satın almak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada havlu satın almak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havlu aldığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Rüyada telefon satın aldığını görmek emeklerinin yarıda kalacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise satın aldığını görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments