Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlu aldığını görmek

Rüyada havlu aldığını görmek

Rüyada havlu aldığını görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada havlu aldığını gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada havlu satın aldığını görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada havlu aldığını görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli havlu görmek kazancının düşeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada havlu sarınmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz havlu görmek geçiminin yerinde olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işarettir.

Rüyada hortumla havlu yıkamak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada hediye havlu almak sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada beyaz havluya sarılı olmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments